2009.03   -   www.brondbysupport.dk   -   Ny hjemmeside
Brøndby Support havde siden sidste hjemmeside været igennem en større process, hvor man fik en ny og forbedret styring af medlemmerne i medlemsdatabasen og fik lagt en strategi for kommunikationen med medlemmerne.
Dette medførte naturligvis også ønske om at hjemmesiden skulle opdateres til en tidsvarende version, hvori medlemmerne blev integreret. Siden er opbygget i Joomla, for at give nem adgang til flere brugere, der vedligeholder indholdet på siden.2005.12   -   www.floorball.dk   -   Ny hjemmeside
Dansk Floorball Union havde brug for en ny hjemmeside, der kunne vedligeholdes af såvel sekretariatet, som de forskellige udvalg i foreningen. Der blev valgt at lave en CMS-løsning indeholdende en WYSIWYG-editor, således at alle kunne betjene det, uden forhåndskendskab til internetopdateringer.


2005.08   -   ECQ 2005   -   Kampagnehjemmeside / Stævnehjemeside
I forbindelse med afholdelse af et internationalt stævne, skulle Dansk Floorball Union bruge en hjemmeside til offentliggørelse af informationer om stævnet, herunder kampkalender og resultater.
Siden er bygget med underliggende administrationsmodul til vedligeholdese.2004.06   -   www.bif-support.dk   -   Ny hjemmeside
Brøndby Support havde gennem mange år ikke ændret noget på hjemmesidefronten. Siden var 'gammeldags' og indholdet var forældet. En ny hjemmeside ville give mulighed for at peppe designet lidt op, og samtidig signalere nye tider.
Det var vigtigt at tage hensyn til, at foreningen baserer sig på en masse frivillige, som ikke nødvendigvis ved en masse om internettet. Derfor skulle der laves et administrationsmodul, som alle kunne benytte - uanset kendskab til nettet. Siden styres nu udelukkende via dette administrationsmodul.2003.06   -   superliga.klinting.dk   -   Hjemmeside i bedste gamblerstil
En simpel diskussion om hvem der er bedst til at gætte på fodboldresultater kan hurtigt udvikle sig. Dette var i hvert fald hvad der skete, da ideen om superliga.klinting.dk blev skabt. På siden gætter deltagerne på samtlige superligaresulter - halvtid og fuldtid - gennem en hel sæson. Der gives points efter hvor præcist der er gættet. Siden udregner desuden diverse statistikker baseret på resultaterne.


2002.05   -   www.brandt-ny-komm.dk   -   Hjemmeside til konsulentfirma
I foråret 2002 skabtes Brandt Ny Kommunikation, en kursus- og konferencevirksomhed, som tilbød videreuddannelse indenfor genrer som journalistik, virksomhedskommunikation og medietræning. Målgruppen var akademikere, som aktivt fulgte med i samfundets nyheder og debatter, hvorfor det var vigtigt at lave en stilren og overskuelig hjemmeside, som hurtigt kunne lede brugeren frem til den ønskede information. Siden blev vedligeholdt med et dertil lavet administrationsmodul.


2001.11   -   www.lo-storkobenhavn.dk   -   Ny hjemmeside
LO Storkøbenhavn ønskede i 2001 at kunne kommunikere deres budskaber ud til medlemmerne via internettet. Efter en gennemgang af LOs struktur blev det besluttet at lave en hjemmeside bygget op over et administrationsmodul, så LO Storkøbenhavns sekretariat selv kunne stå for den daglige vedligeholdelse. Dette inkluderer oprettelse af nyheder, tilføjelse af billeder samt vedligeholdelse af de mere statiske sider.


2001.03   -   www.beoplayer.com   -   Hjemmeside til ny musikafspiller
I slutningen af 2000 og begyndelsen af 2001 var et af de hotteste emner på nettet afspilning af musik. Bang & Olufsen ønskede at skabe et produkt, der kunne forbinde dette emne med B&O, samtidig med at det blev hvermandseje og beholdt B&O's stilrene look. De skabte derfor PC-programmet Beoplayer, som fungerer som en afspiller for MP3-musikfiler (og andre formater). Lanceringen af denne skulle naturligvis ske med tilhørende hjemmeside.


2000.11   -   renault.dk   -   Nyt website
I november 2000 skulle Renault have nyt website. Browserkrigen mellem Internet Explorer og Netscape gjorde at der jævnligt kom nye browsere til i denne periode. Dette udvidede mulighederne for hvad der var teknisk muligt, og da internetrevolutionen for alvor havde taget fat, var de fleste brugere godt med på browserområdet. Derfor valgte Renault Danmark at tiden var inde til at få lavet en ny hjemmeside.
Siden indeholdt udover brugergrænsefladen et administrationsmodul, så Renault selv kunne stå for opdatering af siden. Min opgave var at opbygge siden i HTML og JavaScript efter en grafisk skabelon. Derefter skulle jeg implementere interaktionen med databasen.